hidro-jet. Desfundarea canalizării cu jet de apă sub presiune

Curățarea conductelor de scurgere cu jet de apă sub presiune a câștigat popularitate în ultimii ani. Această tehnică, cunoscută sub numele de hidro-jet, este extrem de eficientă în curățarea conductelor. Prin utilizarea unui jet de apă de înaltă presiune, acest sistem poate ajunge în toate zonele conductelor și poate îndepărta reziduurile acumulate.

Indiferent de natura blocajelor sau a acumulărilor, jetul de apă cu presiune ridicată este suficient de puternic pentru a le descompune și a le îndepărta. Grăsimile, reziduurile, nămolurile și sedimentele se dizolvă sub acțiunea puternică a jetului de apă, iar pereții conductelor sunt curățați în profunzime. Acest proces asigură eliminarea reziduurilor murdare din sistemul de canalizare și redă o funcționalitate optimă conductelor de scurgere.

Procesul de curățare implică utilizarea unor echipamente avansate, precum pompe de ultimă generație și furtunuri flexibile. Jetul de apă cu presiune ridicată este introdus în conducte, iar deblocarea și curățarea sunt realizate cu ajutorul unui furtun subțire și rezistent, echipat cu o duză specială la capăt. Această duză are capacitatea de a emite jeturi de apă în diferite direcții, permițând astfel curățarea în profunzime a conductelor.